Τι θέση μας δίνουν τα προγνωστικά για την Eurovision;

Ενθουσιασμός on camera, ενθουσιασμός και… off camera, επικράτησε στο Malmo Arena, με το που ακούστηκε δέκατη η λέξη «Greece» στις χώρες που προκρίνονται στον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο οποίος θα γίνει αύριο Σάββατο.
​Αγκαλιές, φιλιά, συγχαρίκια και έναν Ηλία Κόζα να... σηκώνει στα  χέρια τον Αγάθωνα, είχαν οιπανηγυρισμοί της ελληνικής αποστολής στην Eurovision μόλις η παρουσιάστρια της βραδιάς ανακοίνωσε το φινάλε του σόου!
O Αγάθωνας Ιακωβίδης μίλησε για την χθεσινή του εμπειρία, στον β΄ημιτελικό, αλλά και για το καρδιοχτύπι του, μέχρι ν΄ανακοινωθεί πως το «Alcohol is free» περνά στον τελικό:
«Μας βγήκε η Παναγία! Τα τρία λεπτά που κράτησε το τραγούδι, ήταν πολύ καλά γιατί είχαμε κάνει πολλές πρόβες. Αλλά η αναμονή μετά, ήταν άλλο πράγμα! Φοβήθηκα, γιατί είχα δηλώσει πως θα βγούμε πρώτοι, και λέω τι έγινε, ούτε στον τελικό δεν θα περάσουμε;»
Παράλληλα, αστειεύτηκε λέγοντας:
«Ώσπου να αρχίσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ήμασταν μια χαρά. Χαιρετούσαμε τις άλλες αποστολές, τους φίλους μας, κάναμε επισκέψεις, και μετά περιμέναμε! Και αυτοί οι σαδιστές, μας είπαν δέκατους. Αν είναι δυνατόν!»
Εντός της 10άδας θέλουν τα προγνωστικά για τον τελικό της Eurovision την Ελλάδα, μετά και την ολοκλήρωση του «παζλ» με τις 26 χώρες που θα διαγωνιστούν αύριο το βράδυ!
Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, το «Alcohol Is Free» θα πλασαριστεί μεταξύ των θέσεων 5 – 10, ενώ λιγότερες θεωρούνται οι πιθανότητες να βρεθούμε από την θέση 11 και κάτω. «Χλωμό», πάντως, είναι για τα προγνωστικά και το ενδεχόμενο να πάρουμε την πρώτη θέση της 58ης Eurovision και ας επιμένει ο Αγάθωνας πως θα ανατρέψουν τις προβλέψεις και θα «πιάσουν» κορυφή!
Φαβορί για τη νίκη παραμένει η Δανία με το «Only Teardrops», όπως συμβαίνει εδώ και περίπου δύο μήνες. Μάλιστα, ούτε οι εμφανίσεις των χωρών στους δύο ημιτελικούς και οι πρόβες των λεγόμενων «Big 5» κατάφεραν να εκτοπίσουν την Emmelie de Forest.
Μετά την Δανία, τα προγνωστικά θέλουν τις Νορβηγία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Ολλανδίακαι Ιταλία, ενώ πίσω από την Ελλάδα εκτιμάται ότι θα τερματίσουν Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μάλτα και Μολδαβία.
Στον αυριανό τελικό το «Alcohol Is Free» θα εμφανιστεί 21ο στη σκηνή, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί περίπου στις 01:15.
http://mousikaperasmata.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου